avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia anticipata partial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia anticipata partial

Buna ziua. Am 9 ani in sistem public si 12 ani de subofiter Mai. Doresc sa aflu cum se calculeaza pensia anticipata partial in conditiile in care am fost declarat apt limitat dupa o boala profesionala facuta in campul muncii. M-ar interesa o formula de calcul sau cam cat ma pot incadra?

Alte discuții în legătură

Politist apt medical limitat - disponibilizare, salarii compensatorii, pensie calina_emilian calina_emilian am urmat scoala de subofiteri Campina din anul 1985 pana in 1987,de atunci si pana in prezent lucrand ca subofiter de politie la o subunitate din cadrul ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie anticipata michaeljohnston michaeljohnston buna ziua am 27 de ani vechime si as dori sa stiu cum se calculeaza pensia anticipata, in cazul in care doresc sa ma pensionez la cerere; exista un alt ... (vezi toată discuția)
Pensie militara silviulica silviulica In data de 16.09.2009 am fost declarat inapt serviciul in politie si incadrat in gradul III de invaliditate iar in decizia medicala se specifica ca boala ... (vezi toată discuția)