avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... executare proces verbal intocmit gresit
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

executare proces verbal intocmit gresit

Buna ziua. Am o intrebare referitor la executarea unui proces verbal de contraventie intocmit eronat prin mentionarea gresita a numelui contravenientului, insa procesul verbal nu a fost contestat de catre contravenient conform prevederilor OG2/01. Care ar fi calea legala de urmat pentru luarea in debit a pv de catre administratia fiscala si executarea silita

Alte discuții în legătură

Contestatie somatie plata transmisa pentru amenzi platite vlad nicolae vlad nicolae Am primit o somatie de la Administratia Financiara pentru plata a 3 amenzi (numai amenda, fara despagubire) cu rovigneta. Din acestea, 2 le-am platit (numai ... (vezi toată discuția)
Comunicarea catre organelor de specialitate a procesului-verbal pentru luare in debit dan_co dan_co Buna ziua. Punerea in executare a sanctiunii amenzii contraventionale se face de catre organul din care face parte agentul constatator, ori de cate ori nu ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie sanctiunea aplicata unei contraventii? Alex13e Alex13e Am contestat un proces verbal prin cara mi se suspenda dreptul de a conduce autovechicule. Au trecut 9 luni de la intocmirea procesului verbal si cred ca am ... (vezi toată discuția)