avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despăgubire in Anglia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despăgubire in Anglia

Bună. Fratele meu și-a tăiat ligamentele la picior, după ce s-a împiedicat când a coborât din caravana(casa modulara). El lucrează în agricultură În Anglia(cu contract Hobs România). Se consideră accident de munca? El este cazat în cadrul acelei ferme unde lucrează? Din ce știu are National Insurance Number (NINo), poate primi ceva despăgubiri pentru acest accident?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui in uk (obligatoriu de anuntat in ro?) Valentin123456789 Valentin123456789 Buna ziua. M-am mutat acest an in Anglia, mi-am schimbat permisul de conducere intr-unul englezesc, mi-am obtinut national insurance number..si acum as dori ... (vezi toată discuția)
Informatii accident rutier in strainatate lucia_m lucia_m Buna ziua, As dori sa va retin atentia cu o intrebare. Luna trecuta, am avut parte de un accident rutier in UK; am fost pasagera si din nefericire, m-am aflat ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)