avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie sua inregistrare sua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie sua inregistrare sua

Unde pot gasi modele pentru:

Declaratie privind statutul civil anterior;

Declaratie din care rezulta ca nu s-a mai solicitat inscrierea/transcrierea certificatului in registrele romane de stare civila

Declaratie autentificata la ambasada privind numele purtat dupa casatorie.
delclararie notarizata cu apostila din partea sotului cetatean strain privind consimtamantul cu privire la inregistrarea certificatului de casatorie

Alte discuții în legătură

Carte de identitate,certif.de casatorie in sua ili47 ili47 Situatia : cetatean roman stabilit in SUA ,casatorit tot in SUA ,are Carte de Identitate provizoriu in Romania ,unde scrie lipsa certif de casatorie .Am ... (vezi toată discuția)
Casatorie in strainatate (italia) cojocaru_d35 cojocaru_d35 Buna ziua ! Sant casatorita in strainatate,Italia ,cu un cetatean italian si as vrea sa stiu daca certificatul de casatorie trebuie inregistrat obligatoriu si ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare casatorie efectuata in gibraltar luciancraiova luciancraiova Buna ziua, Cetatean roman casatorit cu cetatean mexican , in Gibraltar (apartine de UK), doresc sa inscriu casatoria in Romania, insa nu doresc la ... (vezi toată discuția)