avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Buna dimineata. Va rog sa-mi iertati indrazneala de-a scrie aceste randuri, precum si Dumnezeu iarta atatea si-atatea tumulturi de greseli pe care le facem cu voia ori fara de voia noastra, noi, umilii sai supusi, pamantenii. Dar sunt o mama disperata, tintuita pe crucea deznadejdii, aflandu-ma-n imposibilitatea de-a-mi ajuta fiul. Pana luna trecuta, eram o mama fericita... Insa pe 21 iulie am fost diagnosticata cu tumora maligna endocol in metastaza( cancer uterin metastazat)... Iar pe data de 25 viata mi-a dat lovitura de gratie. Lovitura care m-a-ngenunchiat, m-a pus la pamant. Cel mai mic din cei trei fi ai mei, in varsta de 16 ani, a fost arestat preventiv pt talharie(deoarece pe 9 iulie a stat de sase( scuzati-mi limbajul, dar nu stiu cum altfel sa ma exprim) in timp ce un alt minor si trei majori au batut un tanar de 23 ani pt a-i sustrage telefonul mobil marca huawei p20. Acum este la al doilea mandat preventiv de 30 zile. De atunci am luat legatura cu mai multi avocati de drept penal, dar din pacate onorariile in aceasta meserie sunt mult peste veniturile noastre familiare. Venitul nostru lunar fiind de 3000 ( eu fiind un simplu agent de securitate iar sotul necalificat pe santier) din care 1700 este chiria si intretinerea. Asa ca, cu speranta ca printre dvs, cei ce profesati aceasta meserie, se afla si persoane cu suflet nobil, dispuse sa imi apere fiul pt o suma infima( fata de onorariile impuse de munca depusa), o suma pe care sa mi-o pot permite, am luat decizia de a-mi striga neputinta in fata dvs. Ma rog Domnului sa va dea tuturor sanatate si va cer inca odata mii de scuze pt timpul rapit cu povestea mea.
Cu stima o mama neajutorata
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
Doina-Andreea, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar penal Doina-Andreea Doina-Andreea Buna dimineata. Iertati-mi indrazneala de-a scrie aceste randuri, asa cum si Dumnezeu, ne iarta noua, umililor sai supusi, pamantenii, greselile pe care le ... (vezi toată discuția)
Poveste cu talc ContSters122354 ContSters122354 O POVESTE CU TALC Un barbat si o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani. Ei impartaseau totul si discutau despre orice. Nu aveau secrete unul fata de ... (vezi toată discuția)
Cum e legal - procedura respectare program de relatii personale Martonze Martonze Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi, cum este legal să procedez, ca să nu fiu acuzată de nerespectarea programului de relaţii stabilită prin sentinţă ... (vezi toată discuția)