avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

Buna dimineata. Iertati-mi indrazneala de-a scrie aceste randuri, asa cum si Dumnezeu, ne iarta noua, umililor sai supusi, pamantenii, greselile pe care le facem cu voia ori fara de voia noastra. Dar sunt o mama neajutorata, aflandu-ma-n neputinta de-a-mi ajuta baiatul. Pana luna trecuta eram o mama a patru copii implinita si fericita. Destinul insa ma lovit crunt. Pe 21 iulie am fost diagnosticata cu cancer uterin in metastaza, iar de parca asta n-ar fi fost de ajuns, pe 25 am primit lovitura de gratie. Lovitura ce m-a-ngenunchiat punandu-ma-nfranta la pamant. Cel mai mic din cei trei fi ai mei, in varsta de 16 ani, a fost arestat pt talharie( deoarece in data de 9 a stat sa dea de sase( iertati-mi limbajul, dar nu stiu cum altfel sa ma exprim) in timp ce un alt minor si trei majori au batut un tanar de 23 ani pt a-i sustrage telefonul mobil marca huawei p20). Acum este la al doilea mandat preventiv de 30 zile. De atunci am luat legatura cu mai multi av de drept penal, dar, din pacate onorariile in aceasta meserie sunt mult peste veniturile noastre familiare. Venituri lunare care sunt de 3000 ( eu fiind un simplu ag de securitate iar sotul necalificat pe santier), venituri din care 1700 dam pe chirie si intretinere. Asa ca, cu speranta ca printre dvs cei ce profesati aceasta meserie, mai pot gasi si-un suflet nobil, dispus sa-mi apere fiul in instanta pt o suma infima( fata de onorariile impuse de prestanta muncii depuse), suma pe care sa mi-o pot permite, am decis sa scriu aceste randuri. Ma rog Domnului sa va dea tuturor multa sanatate si inca odata imi cer scuze pt timpul rapit cu citirea povestii mele.
Cu stima si respect o mama disperata ce-si striga neputinta in fata dvs
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:52, 24 August 2018
Pana la condamnare nu are sanse sa il puna liber decat in caz exceptonal si sunt sanse foarte reduse.
Sfatul meu este sa angajati avocat pentru judeata ca sa va coste mai putin si sa puteti plati avocatul.
In functie de situatia concreta ar putea fi aplicata o pedeapsa cu suspendare sau o masura neprivativa de libertate daca este minor.
Sper ca a recunoscut acuzatia.

Cat de mult au cerut avocatii?
Ce intelegeti prin suma infima?
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua. Au fost avocati care au cerut si 3000-5000 euro.
Cu tot respectul pt munca pe care o depuneti si tot efortul pe care il faceti, cu toate ca pt eliberarea fiului meu as plati oricat daca mi-ar sta in putere, nu pot dispune de mai mult de 1000 lei/ lunar. Daca s-ar putea plati in transe lunare as plati oricat, punand gaj actele locuintei la nevoie. Dar stiu ca nu se poate...Va multumesc oricum pt sfat. Multa sanatate. Da, a recunoscut fapta

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pana la condamnare nu are sanse sa il puna liber decat in caz exceptonal si sunt sanse foarte reduse.
Sfatul meu este sa angajati avocat pentru judeata ca sa va coste mai putin si sa puteti plati avocatul.
In functie de situatia concreta ar putea fi aplicata o pedeapsa cu suspendare sau o masura neprivativa de libertate daca este minor.
Sper ca a recunoscut acuzatia.

Cat de mult au cerut avocatii?
Ce intelegeti prin suma infima?

Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
Doina-Andreea, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul meu este sa ii angajati avocat pentru judecata.
Costurile sunt mai reduse mai ales daca va pleda vinovat.
Ati putea face fata daca nu asteptati pana sa aiba termenul de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Doina-Andreea Doina-Andreea Buna dimineata. Va rog sa-mi iertati indrazneala de-a scrie aceste randuri, precum si Dumnezeu iarta atatea si-atatea tumulturi de greseli pe care le facem cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita siscariu siscariu Buna ziua!Fiul meu a avut un dosar penal cu vatamare corporala din culpa,minor fiind,sa dat o hotarare judecatoreasca,din care eu ,mama,trebuia sa platesc ... (vezi toată discuția)
Intretinere student ContSters21716 ContSters21716 sunt un tata divortat care a primit spre crestere si educare pe cei doi copii minori in urma divortului. Baiatul cel mare a terminat liceul la varsta de 19 ani ... (vezi toată discuția)