avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinere

Buna ziua,
-in apartamentul meu din 15 august am inceput renovarea si cred ca o sa dureze cam o luna jumate, pe aceasta perioada voi locui in alt apartament in care nu locuia nimeni.
-doresc sa-mi spune-ti daca este corect sa platesc intretinerea pt. 2 apartamente. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mymymymy , utilizator 09:40, 27 August 2018
A locui 15 zile inseamna a si dormi acolo.
Din moment ce dormiti in alta parte nu inseamna ca locuiti unde reparati mai ales daca aduceti si dovada ca achtati intretinerea la acea adresa.

Cat priveste plata intretinerii dupa numarul de muncitori este de-a dreptul aberant...

Doar de lift se pot lega si numai liftul ar trebui platit dupa parerea mea din moment ce gunoiul nu il preia asociatia.Asa ar fi legal si echitabil dupa parerea mea.

Ar trebui platite doar cheltuielile stabilite in sarcina proprietarului care trebuie platite si daca nu locuieste acolo.

Insa slabe sanse sa va intelegeti cu ei...
Daca va resping cererea ar trebui sa ii dati in judecata...si opiniile instantelor pot fi diferite...deoarece este loc de interpretare...
Multumesc frumos, am sa incerc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii locatari bloc gab11 gab11 Buna ziua, As avea urmatoarea intrebare: exista vreo lege care sa reglementeze obligatiile locatarilor unui bloc? Suntem in urmatoarea situatie: am ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli aplicabile apartamentelor de la parter cristinamariav cristinamariav Buna ziua, Am un apartament la parterul uni bloc de 8 etaje unde in prezent nu sta nimeni. Acest bloc are lift si pentru etajele superioare tronson de ... (vezi toată discuția)
Costuri intretinere apartament nelocuit kitty35 kitty35 Buna ziua.As avea o intrebare pentru dumneavoastra..Avand in vedere ca nu locuiesc in apartament de 2 ani de zile ,este totul platit la zi ,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)