avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie handicap

Buna ziua, sotia mea sufera de poliartrita reumatoida statiu 2 , din pacate a luat-o de tanara , are 28 ani , momentan facem tratamente , credeti ca poate beneficia de pensie ?
Cel mai recent răspuns: Sebiano , utilizator 07:05, 25 August 2018
Nu exista pensie de handicap.
Fără să aiba un mic stagiu de cotizare nu poate beneficia de pensie de invaliditate.
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
Carp Mircea, utilizator
Dar un ajutor social ? Avand aceasta boala grava ma gandeam ca se poate face ceva in sensul asta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare de invaliditate (pe caz de boala) CristoR CristoR Buna ziua, Mama mea sufera de poliartrita reumatoida si are pensie de handicap incadrata la gr.II accentuat. Mentionez ca este nascuta in data de 13.06.1963 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie boala? gabi turcu gabi turcu Am 52 ani,vaduva,am referat handicap accentuat gr 3 pt poliartrita reumatoida seropozitiva std 3 si deci nu am alt venit,am terminat somajul i iulie. Ad putea ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de schimbare a gradului de handicap mary_z mary_z Mama mea a suferit din tinerete de reumatism, si a beneficiat de vreo 4 ani de pensia de invaliditate gr II diagnosticul poliartrita reumatoida. In acest ... (vezi toată discuția)