avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum înființez o intreprindere individuala?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum înființez o intreprindere individuala?

Bună ziua.As dori sa înființez o întreprindere individuala și as dori sa știu care sunt pașii care trebuie sa-I urmez pentru înființarea acesteia?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:13, 24 August 2018
Va rog sa cititi la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare cabinet individual prestari servicii stefan_caramizoiu stefan_caramizoiu Buna ziua, am si eu o intrebare. Vreau sa-mi infiintez un cabinet individual care se va ocupa cu consultanta, comercializare produse IT, hardware/ ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala adrioana adrioana Buna ziua.As dori sa aflu mai multe despre intreprinderea individuala,cat costa infiintarea ei,ce acte necesita,daca persoana care o deschide isi poate face si ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru a infiinta o intreprindere individuala tbia tbia Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru infiintarea unei intreprinderi individuale. Multumesc (vezi toată discuția)