avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare contravaloare factura co
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare contravaloare factura co

Buna ziua in per 23.08-29.08 2018 am efectuat co in jupiter la o vila acreditata ma intampin cu o problema la decontare,nu vor sa-mi deconteze factura deoarece ,ca specifica pe factura sejur cazare cu pensiune completa in per 23 -29 la vila wolf camera dubla 2 adult is i1 copil - 2 portii intregi si 1 jumatate..Nu e normal ca mergi cu familia dar daca ar fi fost vaucerele nu tot cu familia asi fi mers ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:25, 5 Septembrie 2018
Si cu factura ce faceti? Este cheltuiala nedeductibila. Si, dupa parerea mea, nici atat.
Fiti mai explicit.Cum adica nici atat?Si factura daca este pe numele meu cei intereseaza pe ei cu cate persoane merg si cum ii cheltui.Dar asa e doar suntem in Romania.
Credeam ca vreti sa fie cheltuiala unei firme. Nu stiam ca vreti factura de pamplezir.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare factura co Laurentiu Paul Laurentiu Paul CAZARE CU PENSIUNE COMPLETA la Vila WOLF DIN JUPITER PERIOADA 23.07.2018-29.07.2018 (6 NOPTI) 1 CAMERA DUBLA LA ETAJ CU AER CONDITIONAT PENTRU 2 ... (vezi toată discuția)
Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)
Ce pot deconta pe o delegatie externa? adriana m adriana m Buna ziua tuturor,lamuriti-ma si pe mine,va rog,daca am urmatoarea situatie ce fac,cum trebuie sa procedez: -am un angajat plecat in delegatie in China(fac ... (vezi toată discuția)