Buna seara ! Daca doresc sa am o zi fixa pe luna pentru a primi pensia de întreținere, cum trebuie sa procedez pentru a-i se opri pe stat acești bani fostului soț? Menționez ca fostul soț lucreaza la penitenciar și îmi trimite pensia prin posta, personal, prin mandat postal, in zile diferite ale lunii, niciodată aceeasi data, pentru a putea știi și eu sa-mi rezolv problemele cu fetița, nedorind sub nici o forma sa mi-i puna pe card, in ciuda rugăminților și insistențelor mele....Mulțumesc frumos !
Nu vreti si ora si ziua si secunda?
El poate plati pensia si pe 1 si pe 30 si poate sa o plateasca daca il enervati din 89 in 89 zile cate 3 luni.
Cea mai buna varianta e sa vb cu el si sa va intelegeti.Poate il implicati si pe el si va plati mai mult.
De impus nu aveti cum sa i impuneti.Numai cu vb buna..atat.
Si eu v-am spus ca el poate plati cand vrea el de oe 1 pana pe 31 ale lunii in cezi vrea el si cum vrea el, mandat postal, card.daca vrea poate sa va puna zilnic cate 10 lei pe zi prin mandat postal ca sa si bata joc de dvs si sa va duceti zilnic si sa ridicati 10 15 ron.
Nimeni nu i poate impune cand sa plateasca si unde, poate sa vina cu o sacosa de monede de 50 bani ca sa fie tacamul complet.
Vb buna aduce mai mult dominarea aceasta, legal nu aveti ce sa i faceti moral puteti vb, dar dupa raspuns nu o sa rezolvati nimic.