avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia de întreținere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia de întreținere minor

Buna seara ! Daca doresc sa am o zi fixa pe luna pentru a primi pensia de întreținere, cum trebuie sa procedez pentru a-i se opri pe stat acești bani fostului soț? Menționez ca fostul soț lucreaza la penitenciar și îmi trimite pensia prin posta, personal, prin mandat postal, in zile diferite ale lunii, niciodată aceeasi data, pentru a putea știi și eu sa-mi rezolv problemele cu fetița, nedorind sub nici o forma sa mi-i puna pe card, in ciuda rugăminților și insistențelor mele....Mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 07:45, 25 August 2018
Nu vreti si ora si ziua si secunda?
El poate plati pensia si pe 1 si pe 30 si poate sa o plateasca daca il enervati din 89 in 89 zile cate 3 luni.
Cea mai buna varianta e sa vb cu el si sa va intelegeti.Poate il implicati si pe el si va plati mai mult.
De impus nu aveti cum sa i impuneti.Numai cu vb buna..atat.
Dacă ați citi mai atent, poate ați înțelege mai bine...!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 August 2018
Tatiana Tuță, utilizator
Si eu v-am spus ca el poate plati cand vrea el de oe 1 pana pe 31 ale lunii in cezi vrea el si cum vrea el, mandat postal, card.daca vrea poate sa va puna zilnic cate 10 lei pe zi prin mandat postal ca sa si bata joc de dvs si sa va duceti zilnic si sa ridicati 10 15 ron.
Nimeni nu i poate impune cand sa plateasca si unde, poate sa vina cu o sacosa de monede de 50 bani ca sa fie tacamul complet.

Vb buna aduce mai mult dominarea aceasta, legal nu aveti ce sa i faceti moral puteti vb, dar dupa raspuns nu o sa rezolvati nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copil minor danyleca danyleca Buna ziua! In decizia de divort, sotul trebuie sa plateasca pensie unicului nostru fiu in varsta de 16 ani. Pe parcursul divortului nu a avut servici si ... (vezi toată discuția)
Propirea pe pensie ionelbarosanu ionelbarosanu Ma numesc Dinu Octavian pesionar M.A.I. doresc sa ma ajutati in urmatoarea problema. sunt divortat si platesc pensie alimentara fiului meu in varsta de 13 ani. ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere ContSters154241 ContSters154241 Sunt divortat din anul 1997, copilul este la mama, am trimis pensie de intretinere prin mandat postal cu confirmare de primire pana in anul 2004, de atunci am ... (vezi toată discuția)