avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prelungire mandat de arestare in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prelungire mandat de arestare in lipsa

Maine expira mandatul de arestare preventiva in lipsa a clientului meu, mentionez ca maine este o zi nelucratoare iar astazi am fost la tribunal si nu era nici macar inregistrat dosarul pentru prelungirea arestarii preventive in lipsa. Ce se poate intampla ? Nu trebuia sa fie citat acasa la fel ca la cererea de arestare preventiva in lipsa sau nu mai este nevoie de o noua judecata pentru prelungire ? Vreau sa mentionez ca maine trec cele 30 de zile si el nu este arestat. Va multumesc !
Cum să expire mandatul de arestare, dacă urmăritul general nu a fost prins?
Nu expiră niciodată.
Tu eşti avocat?
Arestarea preventiva in lipsa s-a dispus pe o perioada de 30 de zile cu incepere de la data punerii in executare a masurii fata de inculpatul arestat preventiv.
A fost gasit inculpatul si arestat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire mandat arestare tayson tayson buna seara, in conditiile in care,mandatul de arestare preventiva expira in data de 21.10,care ar trebui sa fie data la care procurorul ar trebui sa ceara ... (vezi toată discuția)
Ramanere in arest preventiv fara sa existe propunere de prelungire ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nelamurire ..prietenului meu care acum se afla in arest preventiv (26.01- 25.02) ii expira cele 30 de zile de arest, daca pana astazi ... (vezi toată discuția)
Prelungirea duratei arestarii preventive AnaMaria1108 AnaMaria1108 Daca mai sunt 4 zile pala la expirarea mandatului de arestare preventiva si inca nu a aparut nicaieri ca va avea proces de prelungire . Ce sanse sunt sa ii ... (vezi toată discuția)