avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre act cesiune cimitir
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre act cesiune cimitir

In cate exemplare se eliberat un act de concesiune? Obligatoriu unul trebuie sa se afle la registrul de casa la administratia cimitirului? Cum pot intra in posesia lui in cazul in care eu nu il am? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:07, 25 August 2018
Fiecare administratie de ciomitir detine evidenta documentelor de concesiune loc de veci
Solicitati oficial la administratia cimitirului eliberarea unui document inlocuitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire act de proprietate loc de veci clony clony Ma confrunt cu o problema spinoasa careia nu stiu cum sa-i dau de capat. Bunica mea si strabunicii mei sunt inmormantati in acelasi loc de veci, aflat in ... (vezi toată discuția)
Neplata taxei de concesionare loc de veci de catre toti mostenitorii CraciunFischer CraciunFischer Detin 1/5 dintr-un loc de veci in cimitirul Ghencea civil. Ceilalti mostenitori ai locului, respectiv fratii mei, sunt toti decedati. Sunt singura care a ... (vezi toată discuția)
Cum se poate afla daca un loc de veci a fost vindut Iohanna Iohanna Buna ziua, Mama mea are pe numele ei un act de concesiune pentru un loc de veci la Cimitirul Bellu. Mama este in viata, dar senila. In ultimul timp nu vrea sa ... (vezi toată discuția)