avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autovehicule euro5/6 m1,m2, n
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autovehicule euro5/6 m1,m2, n

Buna ziua,
Imi puteti spune daca au aparut modificari la legislatia privind inmatricularea autovehiculelor din titlu? Intreb asta deoarece o cunostinta de-ale mele a primit o instiintare pe mail de la un dealer auto de unde a cumparat recent o masina in care se spune ca de la 1 septembrie 2018 nu se mai pot inmatricula astfel de autovehicule. Care este situatia de fapt?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cerere repunere în termen amenda rovinieta auto instrainat rbn1 rbn1 Bună ziua! Am următoarea situație. În decembrie 2018 am înstrăinat auto (vânzare cumpărare) și am efectuat si scoaterea din evidenta la primarie. Am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la fisc masina noua licutza licutza Buna ziua, Urmeaza sa ridic de la dealerul auto o masina noua si vreau sa o vand a doua zi de la ridicare. Avand in vedere ca pot sta 1 luna cu nr rosii ... (vezi toată discuția)
Achiziitii intracomunitare srl-d luizaradoi luizaradoi Am un SRL-D neplatitoare de tva si doresc sa achizitionez o masina autoutilitara noua din Bulgaria. Dealerul auto de la care voi cumpara a acceptat sa imi ... (vezi toată discuția)