avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Hărțuire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Hărțuire

Bună seara băiatul meu a primit un pumn mergând pe stradă de la un necunoscut, dacă riposta si se lua la bătaie si ajungeau la poliție,îl afecta pe viitor ? Este primul an la drept ?
Nu il afecta daca era legitimă apărare.
Mulțumesc de răspuns.Dacă chemam politia la respectivu îi făcea ceva lângă este un parc si sa oprit acolo cu alți ?
Poliția analiza cazul. Ii făcea proces verbal de contravenție sau dosar penal. Oricum, nimeni nu poate sti care ar fi fost solutia.

Din descriere, pare fapta penala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 August 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Are dreptul sa depuna plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de lovirea sau alte violente.
Sa mearga la IML sa isi scoata CML.
Au fost martori prezenti la eveniment?
Un prieten,dar le este frică să meargă la politie că au aflat că sunt de la periferia orasului si să nu pună pe alti după să se ia de iei. Focșani este mic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire si alte violente E7890r E7890r Buna sara. In primul rand , eu sunt minor si am varsta de 17 ani . Ieri in jurul orei 14:15 mergeam pe strada cu prietena mea , si am trecut pe langa un grup ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente florinel114 florinel114 Buna dimineata,acum 2 zile am avut 2 oameni la lucru,intre timp a venit la mine un prieten,la un momendat unul dintre muncitori la atacat pe prietenul meu fara ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu și loviri: ce pedepse sunt pentru astfel de fapte? Lauraraduuuuuu Lauraraduuuuuu Buna seara . O sa va prezint întâmplarea cum a avut loc și doresc sa știu pedepsele in ce constau și ce ar trebui sa fac mai departe. Mama (victima)cu ... (vezi toată discuția)