avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lovire si alte violente
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

lovire si alte violente

Buna dimineata,acum 2 zile am avut 2 oameni la lucru,intre timp a venit la mine un prieten,la un momendat unul dintre muncitori la atacat pe prietenul meu fara nici un motiv lovindul cu pumni si picioare.Am intervenit eu si l-am scos afara din curte.Acum prietenul meu vrea sa faca plangere,deoarece din strada l-a amenintat caci o sa-l prinda el si o sa-l bata mai rau.CML nu a scos deoarece nu se vad urme vizibile.As dori sa stiu pe ce articole ar putea face plangere si unde.Multumesc.
Daca l-a batut si dupa l-a amenintat, sa depuna plangere pentru lovirea sau alte violente si amenintare.
Plangerea o poate depune la politie sau parchet. Ar trebui sa mearga la IML pentru CML.
Sa indice in plangere ce martori are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hărțuire Omi Bertean Omi Bertean Bună seara băiatul meu a primit un pumn mergând pe stradă de la un necunoscut, dacă riposta si se lua la bătaie si ajungeau la poliție,îl afecta pe ... (vezi toată discuția)
Abuz agent de pază RendezJohn RendezJohn Vreau sa stiu ce as putea face in situatia data am fost lovit peste fata cu pumnul/palma de un agent de pază într-un restaurant unde eram eu si prietenul meu ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica BStefan BStefan Buna ziua. In urma unei discutii contradictorii in autobuz,sunt urmarit de 3 persoane (16-17 ani) in zona locuintei. Acestia asteapta sa fiu singur pentru a ma ... (vezi toată discuția)