avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... avocat prezent la intocmirea contractului de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

avocat prezent la intocmirea contractului de vanzare cumparare al unui apartament ?

am nevoie de un avocat prezent la intocmirea contractului de vanzare cumparare al unui apartament ?As dori sa stiu cat anume ar costa un astfel de serviciu deasemena si daca imi puteti recomanda unul disponibil ar fi grozav in Bucuresti m-ar interesa .
Cel mai recent răspuns: ContSters496495 , utilizator 00:49, 26 August 2018
Buna seara,
Nu este OBLIGATORIU dar este de preferat daca nu aveti incredere in vanzator.
Onorariile sunt confidentiale.
Va pot contacta pe un numar de telefon ,sau imi puteti oferi o modalitate de contact directa ?O adresa de email ...
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2018
ContSters496495, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarife recurs adelina mihut adelina mihut Cam cat m-ar costa redactarea si sustinearea unui recurs pe o problema relativ simpla de contencios administrativ (anulare act emis de autoritati publice ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament in lipsa declaratiei de primire pret AlexElenaE AlexElenaE Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: apartament cumparat in anul 2010 de la persoana fizica, prin credit. Intre timp creditul a fost achitat complet ... (vezi toată discuția)
Citatie procedurala birdie birdie Buna Seara, Am fost sunat astazi sa ma prezint la o sectie de politie.Persoana s-a prezentat,( nu mai tin minte exact numele) si a spus sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)