avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... tarife recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

tarife recurs

Cam cat m-ar costa redactarea si sustinearea unui recurs pe o problema relativ simpla de contencios administrativ (anulare act emis de autoritati publice locale).
Si partea adversa va face recurs aprope sigur.
Instanta de recurs este Curtea de apel si e la aprox. 100km de orasul meu.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adelina mihut , utilizator 13:29, 15 Octombrie 2009
E bine sa contactati in alt mod avocatii, intrucat, nefiind tarife fixe pentru diferite acte juridice pe care le poate redacta un avocat, pe de o parte si onorariile fiind confidentiale, pe de alta parte, nu veti primi un raspuns transant.
In acelasi timp, orice avocat va dori sa citeasca mai intai actele, pentru a vedea ce sanse sunt de reusita.
Aveti drepate.
Totusi daca cineva e dispus sa ma ajute pot sa-i dau o adresa de email sau telefon. Pot deasemenea sa scanez si sa trimit documentele pe email.
Si poate puteti sa-mi spuneti un pret raportat la actiunea in prima instanta (in general costa mai mult recursul? cu cat?).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimați domni și doamnelor din avocatura , vin cu o rugăminte ... M S 2023 M S 2023 Stimați domni și doamnelor din Avocatura , vin cu o rugăminte și o întrebare , dacă ai pierdut in prima instanța și ai drept de recurs și pierzi ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ionutyahoocoom ionutyahoocoom Am castigat recent un proces si un recurs si nu am primit cheltuieli de judecata cu toate ca in hotarare scrie ca parata sa suporte cheltuielile de judecata si ... (vezi toată discuția)
Cum pot vedea daca partea adversa intr-un dosar a formulat recurs ... ionita_emil ionita_emil Cum pot vedea daca partea adversa intr-un dosar a formulat recurs prin posta ? In caz contrar, cat timp ar trebui sa astept pentru a avea garantia ca ... (vezi toată discuția)