avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Mansarda cu teren neintabulat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Mansarda cu teren neintabulat

Buna ziua. In 2009 am cumparat o mansarda construita in 2007 pe un bloc vechi. A fost cumparata cu banii cash iar notarul atat de dragut a fost incat nu a sesizat ca anumite chestiuni nu sunt in ordine. Constructorul nici atat, avand interesul sa vanda. In mod normal, vecinii trebuiau printr un act notarial sa cedeze o particica din terenul alocat lor de sub bloc, apartamentelor de la mansarda, pentru ca si acestea sa detina teren. Acest lucru nu s a intamplat, iar eu acum nu pot vinde mansarda unor doritori cu prima casa, pentru ca pe acest motiv nu li se acorda creditul. Intrebarea mea, pentru a fi totul ok, trebuie neaparat fiecare vecin sa cedeze din bucatica lui de teren sau este suficient un vecin? De ce, oricare ar fi din variante. Multumesc

Alte discuții în legătură

Cedare unei parti din cota indiviza din terenul de sub bloc. gxgm gxgm Buna ziua, Unul dintre vecini mi-a solicitat sa ii cedez o parte din cota indiviza de teren aflat sub bloc. Motivatia lui este ca doreste sa vanda un ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament in imobil nou mihaela.tasulea mihaela.tasulea Buna ziua, Sunt pe cale sa achizitionez un apartament la mansarda unui imobil de 3 nivele deasupra parterului, in care nu a mai cumparat inca nimeni vreun ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat un apartament la mansarda unui bloc nou, ... Cameliaph Cameliaph Buna ziua! Am cumparat un apartament la mansarda unui bloc nou, dar din cauza unor vecini plecati in strainatate si despre care nu stim nimic, noi, cei de la ... (vezi toată discuția)