avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot obține dovada veniturilor din Anglia ale ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot obține dovada veniturilor din Anglia ale fostului soț? Îmi este necesară pentru a-l determina să plătească pensia de întreținere a minorului

Cum pot obtine un act(din Anglia) cu salariul fostului meu sot ce lucreaza in Anglia ?Acest act imi este necesar pentru al determina sa plateasca cei 25% stabilite ca pensie alimentara de catre tribunal.Precizez ca stiu doar unde locuieste si ca lucreaza intr-un restaurant .
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: RoxyPity , utilizator 15:39, 8 Septembrie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna
Cea mai rapida procedura ar fi daca aveti unde sta in UK cateva luni. Daca da, atunci puteti depune plangere la CSA in UK. Pentru 1 copil pensia e 16% salariu brut. CSA il identifica prin National Insurance si prin National Insurance se poate vedea toti banii care ii castiga in UK
Munca la negru sau plata cash sunt cazuri isolate in UK si majoritatea angajorilor platesc prin banca

Sau:
V-a facut vreodata plata din contul lui bancar din UK? Daca da, atunci folosind instanta din Romania cred .ca se poate solicita legal colaborarea bancii in ceea ce priveste extrasele de cont.

Ultima modificare: Vineri, 31 August 2018
gabrici, utilizator
Multumesc!Plata o face mama lui din Romania.Face totul sa nu stiu nimic .Adresa de locuinta am aflat-0 atunci cand am facut imputernicire fetei mele de al putea vizita in Anglia.In rest nu stiu nimic.
Din pacate nu pot pleca din tara pentru cateva luni :In primul rand am un copil in ingrijire pe care nu am unde-l lasa si in al 2 lea rand depind de tratament lunar la spital impotriva cancerului ,boala pe care o am.De aceea incerc sa-mi maresc veniturile legal caci nu-mi permit sa-mi cresc copilul cu o pensie de boala in valoare de 620lei si o pensie de 600 de la fostul meu sot .Imi doresc sa-mi cresc copilul cat mai pot in conditii decente iar el nu vrea sa comunice cu mine.L-am rugat sa depuna actele pentru alocatie acolo si nu a vrut .
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2018
RoxyPity, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare lulu82 lulu82 buna seara!am o problema si poate reusiti sa ma ajutati dandu mi cateva sfaturi.anul trecut am facut o plangere penala pentru neplata pensiei alimentare,pentru ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare sorin_olimpia sorin_olimpia Fostul meu sot a deschis acum doi ani un proces prin care cerea reducerea pensiei alimentare a copilului de la 100 de lire sterline (490 de lei in prezent), la ... (vezi toată discuția)
Tatăl minorului lucrează în uk și cere micșorarea pensiei de întreținere la 1/4 din salariul minim din românia. este posibil să obțină acest lucru? claudia7880 claudia7880 Fostul cere micsorarea pensiei de intretinere la 1/4 minim pe economie din Romania instanta a hotarit sa plateasca 200 lire sterline ,el locuieste in Anglia ... (vezi toată discuția)