avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Titlu executoriu european
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Titlu executoriu european

Buna seara! Pentru punerea in executare a unei hotarari de divort prin care s-a fixat pensia alimentara pe care fostul sot nu a platit-o din 2015, trebuie sa solicit acordarea unui titlu executoriu european, avand in vedere ca fostul sot are contract de munca in Spania?
In caz afirmativ, dupa ce il obtin, carei institutii trebuie sa ma adresez in Spania?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neplatita SerenaCafe SerenaCafe Buna seara! Sunt despartita de sotul meu din anul 2015. De atunci si pana acum nu a platit pensie alimentara celor doi copii care au rezultat in urma ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara restanta amaria72 amaria72 Buna ziua! Sunt divortata din septembrie 2015,Am doi copii minori in intretinere. In toata aceasta perioada de timp nu am primit nici un ban din pensia ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. sunt divorțată de 6 ani și am custodie comuna ... Andreea198912 Andreea198912 Bună dimineața. Sunt divorțată de 6 ani și am custodie comuna cu fostul soț, domiciliul copilului fiind la mine. În sentinta de divorț scrie ca pensia ... (vezi toată discuția)