avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... EVACUAREA SOTULUI DIN LOCUINTA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

EVACUAREA SOTULUI DIN LOCUINTA

Buna ziua,
Eu si sotul meu suntem in divort,am primit cererea de chemare in judecata,am facut intampinarea si acum as vrea sa fac evacuarea sotului din locuinta (eu sunt proprietarul locuintei)deoarece din luna martie nu mai participa la cheltuielile de intretinere mai ales ca ma jigneste si traumatizeaza copilul emotional
Imi puteti spune in ce conditii pot face acest lucru?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:19, 27 August 2018
Doar pentru violente se poate evacua inainte de divort.
Mergeti la avocat pentru a va analiza cazul si a vedea ce este de facut in concret deoarece in mod generic orice este posibil dar judecatiile se fac in concret...

Simplul fapt ca nu plateste intretinerea nu va ajuta.
Sa scoateti insa dovezi de la asociatie ca dvs. achitati intretinerea si nu sotul daca veti avea si partaj.
Sa vorbiti cu avocatul si pe aceasta tema.
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ați putea să solicitați pe cale de ordonanță președințială evacuarea lui, ca măsură vremelnică insă șansele-s reduse pentru motivul invocat de dvs.
Împreună cu avocatul dvs trebuie să vă gândiți cum să motivați urgența măsurii.
O altă variantă ar fi obținerea unui ordin de protecție, în caz de violență.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare yvon yvon Buna ziua ! am nvoie de sfatul dumneavoastra in urmatoarea situatie de un an de zile aproape sunt in divort cu sotul meu, un divort furtunos, motivul este ... (vezi toată discuția)
Drepturile parintelui si ale copilului mare mare Am intentat actiune de divort in iunie si am prima infatisare pe 25 oct.Intre timp locuiesc cu sotul si copii,dar sotul ma agreseaza verbal si nu ma lasa sa ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen divort diana22 diana22 in primul rand se taxeaza preschimbarea teremenului de judecata? in cazul unui divort cum as putea motiva preschimbarea pt un termen mai apropiat ? singurele ... (vezi toată discuția)