In ultimul an de facultate, 2008, sistemul vechi (nu Bolognia), am avut un obiect numit practica de licenta. Profesorul meu de licenta a binevoit sa plece cu acordul facultati in Japonia si pt unii studenti a uitat sa treaca nota la acest obiect.
Propriu-zis eu nu am absolvit facultatea si nu am intrat in licenta.
Anii au trecut si acum la secretariat mi-au spus ca nu prea se poate face nimic , pt ca au trecut 7 ani (termenul maxim la care se putea face echivalarea) de cand am terminat facultatea si nu se mai poate echivala.
Incerc sa gasesc o solutie, pt a-mi da licenta, sa nu arunc 5 ani de facultate pe apa sambetei.
A fost o nedreptate ce mi s-a intamplat cu profesorul. El nu mi-a pus nota, tinand cont ca eu am fost cu proiectul la dumnealui.
Nu stiu pe ce forum sa incadrez dicutia si imi cer scuze daca am gresit incadrarea (Daca se poate muta in Învăţământ - probleme juridice conexe , pt ca eu nu pot. Va multumesc)!
Va multumesc foarte mult anticipat pt ca v-ati facut timp sa imi raspundeti!
Tocmai am aflat ca cel care trebuia sa imi puna nota la materia practica de licenta era un doctorant si asistent. Au voie asistentii doctoranzi sa puna note la materii?
Nu stiu daca acest lucru tine de fiecare universitate in parte sau nu sau e vre-o lege a educatiei .