avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acordul vecinilor la autorizare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acordul vecinilor la autorizare punct de lucru

Buna ziua.
Locuim intr-o casa particulara.Langa noi se afla o cladire pe care a inchiriat cineva si a deschis o sala de antrenament crossfit.
Cladirea se afla cu doua pereti pe limita de proprietate cu noi, la o distanta de 3 metri de la casa noastra, cu geamuri spre noi si nu este izolat fonic.
Se tin antrenamente de la 6,30 dimineata pana la ora 21 seara.Zgomotul este insuportabil nu numai in curte ci si in casa.
Mentionez ca in inaintea lor in cladire tot societate comerciala functiona dar cu alta profil de activitate si nu aveam nici o problema cu ei.
Intrebarea mea este, daca vecinul trebuia sa ceara sau nu, acordul nostru pentru deschiderea salii?
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dan15082018 , utilizator 09:30, 28 August 2018
Sala de antrenament poate functiona in baza inscrierii unei firme la Registrul comertului, declararea activitatii la ANAF si obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie.
Autorizatia primariei se poate da in baza acceptului scris al vecinilor.
Puteti sesiza primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini-societate comerciala cu zgomot dan15082018 dan15082018 Locuim in casa particulara, langa noi intr-o cladire care nu este izolat fonic, au deschis o sala de antrenament, Intrebarea mea este, daca in cazul nostru ... (vezi toată discuția)
Zgomot sala de evenimente, terasa tzclaudiu tzclaudiu Buna ziua, locuiesc intr-o zona rezidentiala unde de cativa ani s-a deschis o cladire cu sali de evenimente si un hotel. Cladirea respectiva este la cel mult ... (vezi toată discuția)
Vecini-societate comerciala cu zgomot dan15082018 dan15082018 Buna ziua, Am mai scris pe forum in legatura cu vecinii nostrii,care au deschis o sala de antrenament in cladirea invecinata (fara acordul nostru iar ... (vezi toată discuția)