avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere Pfa + contribuție
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere Pfa + contribuție

Buna ziua. Care sunt pasii pentru inchiderea unui Pfa - activitate mediere, neplatitor Tva, sistem real? Si ce contributii trebuie sa plătesc pentru 2018 daca nu am avut nici incasari, nicu cheltuieli? Totul e pe 0. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxelena , utilizator 19:07, 27 August 2018

Roxelena a scris:

Buna ziua. Care sunt pasii pentru inchiderea unui Pfa - activitate mediere, neplatitor Tva, sistem real? Si ce contributii trebuie sa plătesc pentru 2018 daca nu am avut nici incasari, nicu cheltuieli? Totul e pe 0. Multumesc

Mentionez ca sunt in concediu crestere copil si nu am suspendat activitatea pe pfa.
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
Roxelena, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pe codul caen 6202 la norma de venit - intrebari cu noile schimbari danyboy danyboy Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de un PFA pe codul CAEN 6202 la norma de venit: 1. Mai exista norma de venit pentru IT (creare the software ... (vezi toată discuția)
Completare registru vanzari si cumparari Andreea7777 Andreea7777 Va rog sa ma ajutati, ce trebuie sa trec in registru cumparari? Am facturi cu diferite achizitii, astea stiu ca trebuie trecute in registru cumparari. 1. ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa ionela11 ionela11 Contabilitate PFA Buna ziua...am urmatoare situatie...un PFA care a avut activitatea suspendata pe 2 ani de zile pentru concediu crestere copil. Si-a reluat ... (vezi toată discuția)