avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamant in SRL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamant in SRL

O bucata de pamant, deocamdata in proprietatea unuia dintre asociatii unui SRL, cum se poate trece cel mai simplu si sigur pe o persoana juridica (cea in care respectivul este chiar asociat).

De asemenea, ce drepturi decurg din aceasta miscare, pentru eventualii mostenitori ai respectivului asociat? Mai poate revendica pamantul de pe persoana juridica? (in caz de deces)

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate,intabulare,probleme murariuion murariuion [b]Buna ziua, Am si eu cateva intrebari la care va rog respectuos a-mi raspunde... Sunt in posesia unui teren de 3505 mp pentru care am primit titlul de ... (vezi toată discuția)
Mostenire (impartire bunuri din timpul vietii) Filimonmaria Filimonmaria Parintii vor sa ne lase mostenire mie si fratelui meu pamantul pe care il detin cu titluri de proprietate,respectiv tatal meu vrea sa ii lase fratelui meu ... (vezi toată discuția)
Revendicarea mostenirii Hopy Hopy Am \"rasfoit\" prin forum si nu am gasit raspuns problemei mele de aceea imi permit sa va mai cer un sfat. Dupa moartea bunicului s-a impartit averea celor ... (vezi toată discuția)