avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ocpi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ocpi

administratorul mi-a inscris apartamentul in Registrul Imobiliar de Transcriptiuni Imobiliare pt suma de 1200 lei - sume puse in plus pe listele de plata - contestate de mine si castigate in Tribunal ( mi-a platit inclusiv cheltuieli de judecata !)
NU RESPECTA HOTARARILE JUDECATORESTI ! Am sentinta judecatoreasca definitiva ca nu am nici un leu de plata . Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: dan_crihan , utilizator 12:02, 28 August 2018
Extrem de simplu: OCPI transmite si proprietarului un exemplar al informarii privind instituirea ipotecii si va comunica un termen de contestare. Depuneti documentele doveditoare: hotarare judec., etc si contestati realitatea datelor depuse de asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere apart la ocpi silverblu silverblu administratorul mi-a inscris apartamentul in Registrul Imobiliar de Transcriptiuni Imobiliare pt suma de 1200 lei - sume puse in plus pe listele de plata - ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar doina62 doina62 Intrucat Asociatia de Proprietari are un proprietar care nu si-a platit intretinerea din nov2008 ,s-a instituit privilegiu la Registrul de Publicitate ... (vezi toată discuția)
Registru transcriptiuni ursulina ursulina Bună ziua! Sunt ad-tor la o asociaţie de proprietari. Avem un ap.cu datorii la întreţinere, nu are deschisă cartea funciară şi de aceea trebuie să-i ... (vezi toată discuția)