avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditionarea platilor pt persoane cu handicap la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditionarea platilor pt persoane cu handicap la anumite banci

Este legal ca o institutie publica (in speta DGASPC Sector 2) să condiţioneze plata drepturilor pentru o persoană cu handicap prin transfer bancar de existenţa unui cont bancar la una din băncile cu care "au convenţie"?
Mai exact DGASPC Sector 2 refuză să facă plata în contul meu deschis la ING pe motiv că nu au convenţie cu ING şi îmi cer să îmi fac eu cont la CEC, BRD sau alte 2-3 bănci. E legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 27 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu va obliga sa primiti drepturile la o anumita banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate deschidere cont bancar . victor sorin victor sorin buna seara Am in grija si intretinere o persoana adulta cu handicap ce are buletin pe jud ILFOV , o perioada am locuit cu viza de resedinta pe raza ... (vezi toată discuția)
Unde primesc salariul? pyrobook pyrobook sunt bugetar la Teatru salariile se vireaza la BRD pe card,,,,,,,,,,,,,,,, X-(,exista lege care ma obliga ca nu pot schimba banca sau contul unde sa primesc ... (vezi toată discuția)
Virare salariu pe card alexandra75radu alexandra75radu Buna ziua. Angajatorul-Regie Autonoma, te poate obliga sa incasezi salariul pe card la o anumita banca? Regia Autonoma la care lucrez are incheiata o ... (vezi toată discuția)