avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diploma de bac, diploma de abolvire a scolii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diploma de bac, diploma de abolvire a scolii profesionale sau certificat de absolvire a liceului?

Vreau sa particip la un concurs la care imi sunt solicitate diploma de bacalaureat sau diploma de absolvire a scolii profesionale. Eu am doar certificatul de absolvire a liceului, nu am promovat examenul de bacalaureat. As putea sa ma inscriu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 27 August 2018
Detaliati mai mult conditiile de participare la concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Sa schimbat legea vali2010eu vali2010eu In 2008 Absolventii de liceu fara diploma de bacalaureat pot solicita certificate de absolvire. Studiile medii le are oricine a absolvit 12 clase, cu sau fara ... (vezi toată discuția)
Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)