avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua,am fost casatorita 10 ani din care a rezultat o fetita.am divortat de un an.fata a ramas la mine.il pot da pt partaj?deoarece am ramas cu poprire pe salariu jumatate din cauza datoriilor acumulate in timpul casniciei si nici acum dupa un an de la divort eu nu mi-am luat nimic din bunurile dobandite si nici fostul sot nu mi-a dat nimic
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:08, 27 August 2018
Desigur, formulați acțiune în partajarea bunurilor comune, in funcție de contribuția dvs la dobândirea acestora.
Am nevoie din nou de avocat ca sa ma reprezinte?
Nu este obligatoriu, dar este recomandat.
Partajul bunurilor comune poate fi cerut oricand, actiunea fiind imprescriptibila.

De asemena puteti solicita si partajarea datoriilor despre care faceti vorbire.

Luati legatura cu un avocat care sa va explice exact procedura si costurile, apoi decideti daca promovati singura sau asistata de avocat un asfel de demers.
Da, varianta optimă pentru o soluție dezirabilă ar fi să aveți avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj as dori sa stiu daca am vro sansa sa castig partajul pt bunurile ramase la fostul sot de care am divortat acum 4 ani ,dar precizez ca am construit o casa ... (vezi toată discuția)
Partaj LUMI1971 LUMI1971 Divort dupa 21 de ani de casnicie, fara partaj.Apartamentul a fost dobandit in timpul relatiei de concubinaj,cu o contributie majoritara a fostei sotii.As dori ... (vezi toată discuția)
Partaj, nedreptati kuky666 kuky666 Buna seara, tatal meu este in partaj cu mama mea care ne-a abandonat cand am fost mai mici ( pe mine si fratele meu ), si acuma se trezeste ca vrea bani din ... (vezi toată discuția)