avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Infiintare centru de zi pentru copii cu dizabilitati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Infiintare centru de zi pentru copii cu dizabilitati

Buna ziua, avem o fetita cu dizabilitati de 9 ani, suntem din Bucuresti si de ceva timp, dupa ce ne-au parasit brusc 3 bone in interval de 2 ani, ne-am hotarat sa infiintam un centru de zi pentru copiii cu dizabilitati, pentru a crea un mediu social, de terapie si educational care sa vina in intampinarea copiilor si familiilor acestora, pe tot timpul anului de dimineata pana seara.
Avem deja o asociatie nonprofit si va rugam sa ne ajutati cu cateva sfaturi privind autorizarea unui astfel de centru. Cunoastem ordinul MM 25 din martie 2004 pentru organizarea unui astfel de centru. Vrem sa inchiriem un spatiu si sa-l amenajam pentru aceasta activitate.
Ce alte legi trebuiesc avute in vedere pentru buna functionare a centrului?
Multumesc, Mircea Nicolae
Cel mai recent răspuns: MarlenaVlasceanu , utilizator 16:21, 3 Septembrie 2024
Bună ziua, sunt în aceiași situație ,va rog dacă aveți multe informații ma puteți ajuta,.

nicomi a scris:

Buna ziua, avem o fetita cu dizabilitati de 9 ani, suntem din Bucuresti si de ceva timp, dupa ce ne-au parasit brusc 3 bone in interval de 2 ani, ne-am hotarat sa infiintam un centru de zi pentru copiii cu dizabilitati, pentru a crea un mediu social, de terapie si educational care sa vina in intampinarea copiilor si familiilor acestora, pe tot timpul anului de dimineata pana seara.
Avem deja o asociatie nonprofit si va rugam sa ne ajutati cu cateva sfaturi privind autorizarea unui astfel de centru. Cunoastem ordinul MM 25 din martie 2004 pentru organizarea unui astfel de centru. Vrem sa inchiriem un spatiu si sa-l amenajam pentru aceasta activitate.
Ce alte legi trebuiesc avute in vedere pentru buna functionare a centrului?
Multumesc, Mircea Nicolae

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eventual divort cu minor, domiciliul la tata sergiu1974 sergiu1974 Buna ziua. Sunt casatorit de 6 ani si avem o fetita de 5 ani si jumatate. la sfarsitul luni August sotia s a mutat la parintii ei cu fetita fara a avea un ... (vezi toată discuția)
Divort mai complicat julia06 julia06 Buna seara Am sa va scriu povestea unei mamici si am sa va rog sa-i dati cateva sfaturi,e o sa va citeasca doar ca nu o sa va scrie. Este o fata de 29 ani,f ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori popescu bianca daniela popescu bianca daniela Vreau sa stiu daca exista posibilitatea de a fi incredintati minorii mamei, in cazul in care aceasta, a parasit Romaina in martie 2010 pentru a munci in ... (vezi toată discuția)