avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum de acces inchis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum de acces inchis

buna ziua,
in situatia in care un drum de exploatare-acces este blocat da catre un vecin printr-un gard, cui trebuie sa ma adresez? am facut-o deja primariei si nici dupa 30 zile nu am primit un punct de vedere a acesteia. multumesc.
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
bacleo, utilizator
Cel mai recent răspuns: bacleo , utilizator 15:31, 28 August 2018
Mergeti in audienta la Primar. Doar autoritatea ar putea sti daca e drumul e public sau privat si cine il detine in proprietate.
sunt ondicii ca autoritatea se opune deschiderii lui, in acest sens ce edte de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la casă blocat datorită împroprietăririi vecinului. pe cine dau în judecată ca să mă pot folosi din nou de drum? isa13belle isa13belle Buna ziua, in 2007 am cumparat un teren cu drum de acces(drum de exploatare). Acum, vecinul mi-a blocat accesul pe drum deoarce este in proprietatea lui acel ... (vezi toată discuția)
Acces blocat din domeniu public la proprietate sandidu sandidu Buna ziua , Posed proprietate (casa si teren ).Accesul la proprietate e din domeniu public ( proprietatea autoritatii locale -primarie) comun cu un vecin ... (vezi toată discuția)
Pe unde sa merg? danaa1 danaa1 in urma cu cativa ani pe pamantul unui vecin s-a facut drum public ( nu betonat,nu asfaltat),pe unde pot trece masini,carute,oameni,etc. Acum la dupa 20 ani de ... (vezi toată discuția)