Buna seara,
In primul rand, imi cer scuze daca am ales forumul gresit, nu am gasit altul mai potrivit pentru această problemă.
Urmează să achiziționeze un apartament într-un imobil nou, finalizat în decembrie anul trecut. Dezvoltatorul ne-au tot amânat cu actele ca nu erau gata, cam in 1 luna primesc aprobarea de la banca. Problema e ca din decembrie ne tot chinuim sa rezolvam problemele din apartament (pereti strambi). La bucătărie nu se poate monta mobila deoarece peretele este curbat, exact asa : (
Am vorbit cu muncitorii si au zis ca daca il încarcă in 1 an cel mult cade tencuiala. Dezvoltatorul are vre-o obligatie din punct de vedere legal sa dea garantie pt apartament ?
In caz ca nu sunt rezolvate problemele si semnez actul de vanzare-cumpărare, si nu semnez recepția, el își primește banii de la banca ?
daca cumparati apartamentul gata de la dezvoltator, il cumparati receptionat de el. receptia s-a facut intre constructor, beneficiar si primarie. dvs sunteti un tert. singurul lucru pe care il puteti face este ca in contractul de vanzare sa stabiliti parametri de calitate pentru apartament (de ex., pereti verticali). insa nu stiu daca dezvoltatorul va fi de acord cu aceste clauze. scrise. e o negociere