avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract prestari servicii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract prestari servicii

Poate fi prelungit un contract de prestari servicii ? In baza carui articol ?
Ultima modificare: Marți, 28 August 2018
sfdolce, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:03, 28 August 2018
Contractul reprezinta intelgerea intre parti, daca nu este prevazuta in contract o clauza privind posibilitatea prelungirii contractului atunci se poate face prelungire prin act aditional sau se intocmeste un nou contract de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional daca doua persoane juridice au incheiat un contract de prestari servicii pt o perioada de 2 luni, este gresit sa prelungesti contractul prin act aditional ... (vezi toată discuția)
Notificare de incheiere sau reinnoire contract de prestari servicii carroponte2005 carroponte2005 Buna ziua, As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez daca un contract a expirat si normal ca numai poate fi prelungit pt ca nu exista nicio clauza care sa ... (vezi toată discuția)
Clauze obligatorii liliana elena liliana elena buna ziua, Am si eu urmatoarea problema si as dori sa ma ajutati: Am un contract de prestari servicii, in care la clauze obligatorii este specificat ca in ... (vezi toată discuția)