avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in munca

Buna ziua,
Am o vechime in munca de 25 de ani in domeniul privat si intentionez sa sustin un examen de inspector debutant pe o functie publica. Intrebarea este urmatoarea? Beneficiez de vechime in munca prin Legea 188 privind statutul functionarilor publici, chiar ca si debutant? Care este procedura de calcul?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 28 August 2018
Beneficiati de gradatia corespunzatoare vechimii in munca cumulate.

Legea 153/2017
art.10
.....
(7) Pentru acordarea gradației corespunzătoare tranșei de vechime în muncă, angajatorul va lua în considerare integral și perioadele lucrate anterior în alte domenii de activitate decât cele bugetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza vechimea in munca ? cricardo cricardo buna seara ! daca am fost incadrat cu carte de munca in sistemul bugetar din 1997 pana in 2003, iar din 2004 pana in 2016 in sistem privat, la incadrarea in ... (vezi toată discuția)
Asistent personal drepturi Miel Petru Miel Petru Se ia in consideratie pt gradatie asistent personal , vechimea în muncă realizată în alte domenii de activitate ? (vezi toată discuția)
Salarizare Marian niculae Marian niculae Buna seara. Pana in acest moment am 16 ani de munca.14 si 3 luni in sistem militar si restul normal.In prezent sunt functionar public debutant si nu primesc ... (vezi toată discuția)