avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de confidentialitate

Este legal ca o companie sa ceara in contractul de confidentialitate plata unor sume fabuloase in cazul nerespectarii conditiilor de confidentialitate impuse de contractul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 20:00, 8 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Contractul este legea partilor si daca nu incalca prevederile de valabilitate ale actelor juridice este legal .
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat fara reprezentare ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Am primit o oferta de angajare de la o firma de mistery shopping. Vroiam sa va rog sa ma ajutati sa inteleg daca anumite clauze din contractul ... (vezi toată discuția)
Incalcare clauza de cofidetialitate ! VISMA VISMA BUNA ZIUA , IMI POATE SPUNE CINEVA CE INSEAMNA MAI PRECIS STIPULAREA INTR-UN CONTRACT DE CONFIDENTIALITATE CA , CITEZ : \\" SALARIATUL SE OBLIGA SA NU ... (vezi toată discuția)
clauza de confidentialitate contract de colaborare medeea2013 medeea2013 Buna seara, Sunt pe cale sa semnez un contract de colaborare dar sunt unele aspecte care imi ridica semne de intrebare. Si anume: -Remuneratia se va face ... (vezi toată discuția)