avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cumparare masina de la firma executata silit
Discuție deschisă în Executare silită

Cumparare masina de la firma executata silit

Ma gandesc sa cumpar o masina de la o firma , am facut ceva sapaturi si am descoperit niste dosare , decizia judecatorilor a fost de executare silita . Are voie proprietarul firmei sa vanda masina firmei daca e aproape sa fie executat silit sau implicata in alte procese ?

Alte discuții în legătură

Executare silita firma debitoare + anaf Adrian_Gorj Adrian_Gorj Buna seara ! Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect pe forum, dar eu unul nu am gasit. Situatia sta in felul urmator Am de recuperat niste bani ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita cnadnr pentru circulatie cu autoturism vandut din 2010 unei firme de dezmembrari Razvan_Moldoveanu Razvan_Moldoveanu Buna ziua, Ma aflu in fata unei situatii care din punctul meu de vedere este aberanta: In data de 22.10.2010 am vandut un autoturism unei firme ce se ocupa ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea unui apartament obtinut prin adjudecare de catre vanzatorul actual folio folio Buna ziua, Sunt pe cale sa cumpar un apartament pe care vanzatorul l-a dobandit prin executare silita. Actul de adjudecare a fost incheiat la data ... (vezi toată discuția)