avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Tatal refuza orice obligatie
Discuție deschisă în Executare silită

Tatal refuza orice obligatie

Buna seara! Am hotararea judecatoreasca in care tatal este obligat sa plateasca pensie de intretinere 25%.L-am anuntat cu greu pentru ca nu vorbeste cu noi si a spus ca nu il intereseaza ca atata timp cat nu este in tara si nu are nimic pe numele lui si nici contract de munca nu am ce sa-i fac.Un domn avocat mi-a scris,tot aici pe site,sa apelez la un executor silit.Ma ajuta cu ceva daca nu are imobil si nu inregistreaza venit?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters437074 , utilizator 22:09, 28 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca tatal meu refuza sa plateasca pensia alimentara si ma constrange ... duluman2002 duluman2002 Daca tatal meu refuza sa plateasca pensia alimentara si ma constrange constant sa il sun pentru a o trimite in final, exista posibilitatea luarii masurilor ... (vezi toată discuția)
Partaj cu santaj privind pensia alimentara Vicky1 Vicky1 Am divortat de sotul meu si divortul s-a incheiat in septembrie 2014. A fost obligat la plata unei pensii alimentare pe care a refuzat sa o dea copilului sau ... (vezi toată discuția)
Tatăl celor 3 copii ai mei nu și-a dat interesul deloc față de ei în ultimii ani. am custodie exclusivă, pot să-i refuz dreptul de vizită? Mihaela .Vaida Mihaela .Vaida Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am 3 copiii minori pentru care dețin o hotarare judecătorească in care este menționat că domiciliul acestora este la ... (vezi toată discuția)