avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Închiriere apartament cu proprietar minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Închiriere apartament cu proprietar minor

Bună ziua,as dori să știu care sunt condițiile de închiriere a unui apartament ,proprietar fiind fiul meu in vârstă de 13 ani. cine se poate ocupa de documente ?eu,ca parinte sau trebuie un tutore?iar banii de chirie ce se întâmplă cu ei?îi pot folosi la intretinerea minorului? Va mulțumesc,o zi buna !
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2018
stoica81, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banii trebuie folositi in interesul minorului, corect. Inchirierea pana in 3 ani se poate face de parinti ca reprezentanti legali ai copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face un contract propriului copil minor pt un imobil? ofemeiedisperata ofemeiedisperata buna ziua.am si eu o mare problema,sper sa ma puteti ajuta. sunt casatorita si avem un copil de 6 ani.in timpul acestei casatorii am cumparat 2 imobile cu ... (vezi toată discuția)
Pot transfera proprietatea, prin vânzare, copilului din a doua căsătorie? doresc să fac acest lucru pentru a nu împărți, mai târziu, moștenirea cu fratele lui vitreg datcumitica datcumitica Pot sa dau intreaga propietate cpilului cu care locuiesc?Mentionez ca dintr-o alta casatorie am un copil care este major,cu care nu am nici un fel de relatie ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil de catre un copil de 11 ani cu tutore. gianadedu gianadedu Buna ziua, Am tot citit pe forum discutii cu privire la acest subiect dar inca sunt aspecte specifice care nu au fost atinse in vechile topicuri si as vrea, ... (vezi toată discuția)