avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se poate face definitivarealoculuide munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se poate face definitivarealoculuide munca

Revin cu intrebare,deoarece mi s-au cerut mai multe detali.Sunt as. medicala intr-o Unitate de Asistenta -Medico-Sociala incadrata pe perioada determinata,la ora actuala ar fi posturi libere vacante pe perioada nedeterminata s-ar putea sa imi fie definitivat postul;Cum?Actualul post a fost ocupat prin concurs.un aceasi situatie se afla si citeva infirmiere din aceasi unite.Exista vreun act normativ care sa permita definitivarea acestor posturi
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:47, 9 Noiembrie 2009
Potrivit Codului muncii art. 85 angatorul are obligatia de a anunta despre locurile vacante si sa asigure accesul salariatilor cu contract pe durata determinata la aceste locuri de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivarea locului de munca dana radu dana radu sunt angajata, intr-o institutie bugetara, cu contact de munca pe perioada determinata de 2 ani(postul l-am ocupat prin concurs).As dori, sa stiu daca, la ora ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la perioda determinata la perioada nedeterminata adysan adysan buna ziua,la trecerea de la perioda determinata la perioada nedeterminata,pe acelasi post,trebuie sa dau din nou concurs?mentionej ca in institutia la care ... (vezi toată discuția)
Definitivarea locului de munca dana radu dana radu Fiind angajat intr-o institutie bugetara cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ani,as dori sa stiu daca se poate sa imi fie definitivat postul ... (vezi toată discuția)