avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar respins
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar respins

Buna ziua ! Am un apartament pe care l-am pus la vanzare. A venit un client cu credit ipotecar,cu împrumutul Pre-aprobat.Am fost cu toate documentele la banca, a venit evaluatorul, am încheiat un Pre-contract cu clientul, și azi am aflat ca creditul a fost respins. Cauza a fost litigiul pe care dezvoltatorul imobiliar îl are cu statul, avnd sechestru asigurator pe câteva proprietăți și apartamente ale vecinilor care nu și-au terminat de achitat ratele. Menționez faptul ca eu am achitat integral apartamentul, am contract de proprietate la făcut la notariat,atât pe imobil cât și pe cota de teren aferentă acestuia, eu neavând nici o legătura cu dezvoltatorul.Creditul respins este la Piraeus Bank. Sa încerce și la alta banca Ce este de făcut? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Va rog frumos ...daca ma poate ajuta cineva ( credit neplatit) ionutz23 ionutz23 Buna ziua, in urma cu 2 ani am facut un credit de nevoi personale la piraeus bank, de ceva vreme nu am posibilitatea sa achit ratele integral si am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Cumnata mea m-a chemat in judecata pentru pretentii legat de ... jean223 jean223 Cumnata mea m-a chemat in judecata pentru pretentii legat de achizitionarea apartamentului in care locuieste , apartament cumparat prin credit ipotecar de ... (vezi toată discuția)
Modificarea statutului de imprumutat bancar ipotecar principal aky_yka aky_yka fiind casatorita am achizitionat un apartament prin credit ipotecar (eu fiind principalul imprumutat, deoarece la acea vreme aveam un venit mai mare ca sotul) ... (vezi toată discuția)