avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Libera practica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Libera practica

Buna ziua...am si eu o intrebare..daca am terminat scoala postliceala in anul 2014 luna iunie...pot pofesa incepand cu luna septembrie 2018 fara a mai face stagiu de practica de 3 luni ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 30 August 2018
Despre ce profesie este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua indemnizatia? Dranzell Dranzell Daca eu am numai 11 luni lucrate si imi mai trebuie o luna de zile pentru a lua indemnizatia, as putea sa mai fac ceva? De exemplu as putea plati o luna de ... (vezi toată discuția)
Avis de libera practiva in asistenta medicala cosming2018 cosming2018 Am o intrebare. Am pe cineva, care a terminat in anul 2014 postliceala de asistenta medicala generala. Dupa cum se stie, daca in 5 ani de la absolvirea scolii, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Pupazica Pupazica Buna ziua. Am 27 de ani , sunt in anul 2 la Scoala Postliceala, cursuri zi.Dupa ce termin anul trei , adica iunie 2014 , ma angajez cateva luni si dupa aceea ... (vezi toată discuția)