avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin minor

Buna seara! Am o matusa plecata in Spania de mai bine de 10 ani, a divortat acolo de fostul ei sot si i-a fost incredintata tutela copilului, care acum are 15 ani. Vrea sa ii faca buletin, dar am inteles ca, daca vine cu copilul in tara, nu mai poate pleca fara acordul tatalui copilului. Mai este valabil acest lucru? Ce alta posibilitate mai are de a-i face buletinul? Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Drepturile minorului claugeorgy claugeorgy buna ziua as dori sa ma ajute si pe mn cineva cu o nelamurire. eu sunt divortata am un copil de 13 ani tatal e obligat la pensie de intretinere si avem si un ... (vezi toată discuția)
Incredintare minora la familia fostei sotii uddo uddo fosta mea sotie a plecat azi in italia si a incredintat fetita de 3 ani la matusa si bunicul ei . Cum se poate asa ceva , eu sant ruda de gradul 1 , Cum si de ... (vezi toată discuția)
Un sfat ANDRE_EEA ANDRE_EEA Buna ziua Am si eu o intrebare:sunt divortata de sotul meu iar tutela baietelului meu in varsta de 12 ani mi-a fost incredintata mie ...Eu as dori sa plec cu ... (vezi toată discuția)