avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie unica

Buna ziua! Revin cu o intrebare.... Am depus declaratia unica( pt drepturi de autor) online in SPV si am primit mesaj de confirmare. Dupa un timp am aflat de la contabilul firmei la care lucrez ca nu trebuia sa o depun pt ca sunt si salariat , si conform unei ordonante a guvernului din martie anul acesta, cei care sunt si salariati nu mai trebuie sa plateasca cas si cass si pt drepturi de autor. interbarea este ce trebuie sa fac sa nu platesc desi am depus declaratia, din greseala.Trebuie sa merg la ANAF sau trebuie sa trimit vreo notificare in SPV?
Si o alta intrebare: s-a redus impozitul pt drepturile de autor de la 16% la 10% de la 1 ian 2018?
Va multumesc, anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:35, 30 August 2018
Termen de plata este pana la 15 martie 2019 sau cu reducere 15 decembrie 2018. Cel mai bine ar fi a mergeti cat mai repede sa intrebati la finante..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati declaratie unica steef steef Buna ziua Pt plata cas, cass si impozit pe venit pe anul 2018 conform formularului unic se obtine o bonificatie de 5% pt plata pina la 15 dec 2018 plus ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit 2018 marivan marivan In martie 2018 am încasat contravaloarea pt vânzarea unor acțiuni. In 21.07. 2018, am completat pe site-ul ANAF formularul declarației unice la capitolul ... (vezi toată discuția)
În sistem apare că angajatorul nu a plătit cass în ultimele luni. cum trebuie să procedez ca să-mi plătesc singură? teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos un raspuns in urmatoarea situatie -in aprilie mi-am facut cont pe site-ul ANAF ,spatiul virtual si am vrut sa verific situatia ... (vezi toată discuția)