avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

indemnizatie pentru cresterea copilului

o intrebare:

daca o persoana este angajata in mai multe locuri (cu norma intreaga si cu fractiune de norma), acestea se pot cumula pentru stagiul de cotizare de 12 luni in vederea solicitarii si acordarii indemnizatiei de crestere a copilului de pana la 2 ani?

multumesc
Cel mai recent răspuns: alinanicola , utilizator 15:10, 30 Martie 2006
Nu, perioadele nu se pot cumula. Se ia in calcul doar stagiul de cotizare de la functia de baza (acolo unde este angajata cu norma intreaga de 8 ore/zi). Altfel spus, perioada in care este angajata cu timp partial nu reprezinta stagiu de cotizare pentru acordarea concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj Angela Stancioi Angela Stancioi As dori sa intreb cum se calculeaza indemnizatia de somaj in urmatorul caz: -stagiu de cotizare de 12 ani (include si concediu ingrijire copil de 2 ani) -CIM ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua, revin cu intrebari, deoarece situatia mea la locul de munca este absolut foarte stresanta . ce solutii am sa incasez indemnizatia de crestrere copil ... (vezi toată discuția)
Angajare cu fractiune de norma marimalutan marimalutan Buna! As dori sa stiu care ar fi dezavantajele pentru mine daca m-as angaja cu fractiune de norma de 2 ore pe zi cu un salariu de 1000 pe luna? Ma afecteaza ... (vezi toată discuția)