avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie certificat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie certificat

Am fost operata de mastectomie totala, cu 5 ganglioni metastazati. Cancerul a avut gradul ll. Comisia de evaluare a considerat ca nu ma incadrez in niciun grad de handicap. As vrea sa stiu parerea dumneavoastra. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 30 August 2018
Decizia respectiva poate fi contestata la Instanța de Contencios Administrativ, în termen de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de respingere dosar de handicap (cancer) custuramihaela1963 custuramihaela1963 Bună ziua. Sunt din Galați. Am fost diagnosticată cu cancer la sân anul acesta, (2020) mastectomie, ganglion în metastază. Acum fac chimioterapie și ... (vezi toată discuția)
comisia superioara de evaluare a persoanelor cu handicap pentru adulti Ella2222 Ella2222 Buna ziua. Am 41 ani, sunt pensionara gradul 2 invaliditate ( cancer mamar gradul 2, mastectomie san drept ). Am sunat la ANPH Bucuresti sa ma informez cum pot ... (vezi toată discuția)
Cancerul de san este un handicap? maryalex16@yahoo.com maryalex16@yahoo.com Buna ziua, am 44 ani si am fost diagnosticata cu cancer de san. Am facut chimioterapie, operatie (din fericire, nu mastectomie ci mamoplastie, asta pentru ca ... (vezi toată discuția)