As avea 2 intrebari, daca se poate sa imi raspundeti la ele.
1. Locuiesc impreuna cu bunica mea, ea fiind proprietarul apartamentului, eu avand doar domiciliul respectiv in buletin. Pot sa chem eu politia, sa semnez ce trebuie, sa fac plangere etc.. in cazul unor vecini care fac galagie excesiva ? Bunica nu prea se descurca si nu prea mai poate sa vorbeasca.
2. Dupa ce am chemat politia si i-a amendat respectivii.. daca acestia ma ameninta.. nu neaparat cu moartea.. si ii inregistrez, poate constitui material impotriva lor, ca mai apoi sa le fac inca o plangere pentru amenintare ?
Inregistrarile ambientale ,in conformitate cu dispozitiile in vigoare pot fi apreciate probe legale numai dac sunt realizate in baza acordului procurorului
Daca se ajunge in instanta judecatorul este cel care apreciaza daca inregistrarea este dovada a faptei sesizate
In instanta partea interesata are dreptul sa depuna filmarea bruta care poate fi testata de expert al celeilalte parti si se ajunge la concluzia ca este sau nu neprelucrata, etc.
Caine in bloc
lore23
Buna!am si eu o problema cu vecina de langa mine.situatia se prezinta in felul urmator: sunt proprietara unui caine de talie mare,care face parte din categoria ... (vezi toată discuția)