avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot depune plangere daca nu sunt proprietar.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot depune plangere daca nu sunt proprietar.

Buna ziua.

As avea 2 intrebari, daca se poate sa imi raspundeti la ele.

1. Locuiesc impreuna cu bunica mea, ea fiind proprietarul apartamentului, eu avand doar domiciliul respectiv in buletin. Pot sa chem eu politia, sa semnez ce trebuie, sa fac plangere etc.. in cazul unor vecini care fac galagie excesiva ? Bunica nu prea se descurca si nu prea mai poate sa vorbeasca.

2. Dupa ce am chemat politia si i-a amendat respectivii.. daca acestia ma ameninta.. nu neaparat cu moartea.. si ii inregistrez, poate constitui material impotriva lor, ca mai apoi sa le fac inca o plangere pentru amenintare ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:35, 30 August 2018
1. Da, puteti apela la politie.
2. Da, inregistrarile pot constitui probe.
Inca o intrebare daca se poate sa imi raspundeti ?

Este permis sa tii la apartament cu 2 camere caine de rasa pitbull?
Nu exista o reglementare in acest sens.
Inregistrarile ambientale ,in conformitate cu dispozitiile in vigoare pot fi apreciate probe legale numai dac sunt realizate in baza acordului procurorului
Daca se ajunge in instanta judecatorul este cel care apreciaza daca inregistrarea este dovada a faptei sesizate
In instanta partea interesata are dreptul sa depuna filmarea bruta care poate fi testata de expert al celeilalte parti si se ajunge la concluzia ca este sau nu neprelucrata, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea asupra mea si familiei mele. politia nu poate face nimic? rcosmin rcosmin De 2 zile, eu si familia mea suntem amenintati cu moartea (cutite fluturate, dat drumul la pitbull, etc), mutarea din bloc, calcat in picioare, distrugerea ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat pe nedrept ca,cainele meu a muscat un vecin Andrei2902 Andrei2902 Buna seara. Detin un caine de rasa Amstaff si nu l-am inregistrat la Asociatia chinologica, am doar carnet de sanatate la el. Un baiat de la mine de la bloc ... (vezi toată discuția)
Caine in bloc lore23 lore23 Buna!am si eu o problema cu vecina de langa mine.situatia se prezinta in felul urmator: sunt proprietara unui caine de talie mare,care face parte din categoria ... (vezi toată discuția)