avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratie

La blocul care stau cu 66 apartamente 80%din proprietari si-au montat contoare prin unde radio. 10 apart. Nu sunt de acord
Ce pot sa fac ca Președințe de bloc? Mai este o familie de pocăiți care nu sunt deacord ptr. că zic că radiază.
Cel mai recent răspuns: EUGENIA49 , utilizator 14:43, 31 August 2018
Daca hotararea instalarii aparatelor cu citire radio apartine adunarii generale,conform dispozitii in vigoare acestea sunt obligatorii pentru toti proprietarii-inclusiv si pentru dv
Mulțumesc, eu ca Presedinte mi-am instalat apometre prin unde radio.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot monta apometre cu citire radio in regim propriu? hellboy87 hellboy87 Buna ziua.Am ceva probleme cu apometrele vechi, as dori sa le schimb cu apometre cu citire radio, insa in bloc nu s-au montat acest gen de apometre in vreun ... (vezi toată discuția)
Imi pare rau dar in brasov nu am gasit un avocat specializat ... roata roata Imi pare rau dar in Brasov nu am gasit un avocat specializat pe problematica asociatiei de proprietari. Vorbesc in numele catorva membrii ai asociatiei din ... (vezi toată discuția)
Montare apometre cu citire prin radio mega2005 mega2005 De anul trecut, pe scara blocului in care locuiesc s-au montat apometre cu citire prin radio. Eu nu am considerat necesara o astfel de schimbare, ramanand cu ... (vezi toată discuția)