Un coleg,membru al consiliului de administrație al companiei, a trimis un mail in care mi -a scris ca "nu știu să citesc",ca raspunsul meu este "o aberatie,ca sunt"incompetent",un manager "mediocru"fara a motiva macar aceste afirmații.Acest email a fost trimis în atentia a altor 7 colegi.
Ce solutii as avea in acest caz,imaginea mea in cadrul companiei a avut de suferit.
Multumesc.
Puteti depune o sesizare la angajator , care va trebui sa ia masurile legale in privinta acelui coleg .
Avand in vedere ca , Codul muncii nu face referire la normele de comportament, acestea trebuie respectate de salariat, sub sancţiunea răspunderii disciplinare.
De asemenea, puteti promova un litigiu impotriva acelui coleg.
In speta, veti chema in judecata pe colegul respectiv, solicitând instanţei de judecată ca prin hotărâre judecătorească: să constate caracterul ilicit al faptelor pârâtei prin care aceasta a adus atingere onoarei şi reputaţiei dvs; colegul să fie obligat la plata de daune morale către dvs. în sumă de ......... euro, în echivalent lei la data plăţii; să fie obligat la plata către dvsa cheltuielilor de judecată ocazionate de acest litigiu.