avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Denigrarea imaginii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Denigrarea imaginii

Dacă un șef îți spune de fata cu persoane care sunt inferioare în grad, facind parte din categorii diferite(subofițeri ) pe care trebuie sa le coordonezi conform atribuțiunilor postului ca "nu știi nimic",lucru evident neadevărat, se poate considera denigrare și lezarea onoarei persoanei? Situația s a petrecut în Mai.
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
George dice, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 24 Februarie 2019
Puteti depune o sesizare la angajator- conducerea superioara - , care va trebui sa ia masurile legale in privinta acelui coleg/sef.
Avand in vedere ca , Codul muncii nu face referire la normele de comportament, acestea trebuie respectate de salariat, sub sancţiunea răspunderii disciplinare.

De asemenea, puteti promova un litigiu impotriva acelui sef.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denigrare la locul de munca Ena1987 Ena1987 Buna ziua, Exista vreo lege legata de denigrarea la locul de munca? Daca da? Am dreptul sa infomez persoana respectiva personal? Multumesc! (vezi toată discuția)
Denigrarea imaginii la locul de munca Roxana2307 Roxana2307 Buna ziua, Am trait sa o vad si pe asta, dar in ziua de astazi nimic nu te mai mira. Lucrez intr o societate, unde mai majoritatea sunt barbati. Tind sa ... (vezi toată discuția)
Denigrare la locul de munca szindzse szindzse Buna seara, Un coleg,membru al consiliului de administrație al companiei, a trimis un mail in care mi -a scris ca \"nu știu să citesc\",ca raspunsul meu ... (vezi toată discuția)